About Me

Be where you are, otherwise you will miss your life.

Followers

waaaaa

Sunday, 19 February 2012

ladiesssss! ahaksss :p

seriously!hilang stress *haha :D stress ke?*
mana ada~ rasa happy bila keluar dari je kolej tauuu
HAHA
jakun kan?hmm hmm hmm
and this time keluar dengan kakak kesayangan!kak nizaa *hehe*
thanksss kak nizaaa,sebut ja bitah teringin nak membeli belah baju kurung kat jalan TAR
kak niza terus ja on!weheeeeeee
*best tau jadik adik nieee*
hehehehehehehehehehehheehhehehehehehehehehe
 okayyy,today i feel like ladiessss*perempuan berkejaya gituuu*
huihuihui~
n i dressing like a *womennn* not gegurl like beforeee,t shirt tshirt ja kan :p
*feminin sket je kot* 21 dah la katakan ..ahakss! :D
tapi still selekeh *datz its me*very da serabai one*
do i care?
ecewahhh* :p

keluar dengan kak niza,kakak kak niza n kak yani 
wink wink wink

kak nizaa,me,kak yani  

sempat lagi hang! ahah :D

 
sebab hujan lebat tadi,so jalan jalan la dalam sogo dulu kan.hikhikhik!
tapi tapi tapi..lapaqqqq..takda tenaga nak shopping tau..hehehe :p  
sooooo! jommm!
 makan timeeeee!



me n my favourite keow teow sup *kalau dah blur tak tau nak pilih makanan tu,sup sup la jadi my choice* sebab,sup tak penah tak sedap..HAHA :D

and biasa laa,only one type of food,not enough la for me :p 
mesti kena ada makanan sampingan 
heeee~

before meneruskan agenda bershopping,solat la dulu kan? ALLAH bagi rezeki kat kita kan?so nak guna rezeki yang dia bagi tu,jangan la lupa kan dia okay?
*and dont worry,semua shopping mall ada surau la*

ehhh,sempat pulakkk...*cepat siap!,nak g shopping neh* heeee~ 
                                                            shoppinggggggg!

   lepas habes mengelilingi jalan TAR,mari la kita pulang okayyy?dah habes banyak duit kan?errrrrr..tak       boleh lama lama dekat situ,kang semua nak amek..sape nak bayar?haishhhhh *jimat bitah jimat* =.='

makan lagiiiiii *D'ARAB CAFE* makan nasi arab la uollsss..dah tadi tak makan nasi....abah pesan kena makan nasi dalam satu hari  *padahal lapaq lagi * =..=' HAHA :D






motif edit gambar jadi camnie?HAHAHA *OVERRR*
thanks to all ladiessss :) *bajet kau budak lagi kan bitah* =,=
i loveeee all of youuuuuu
muahhhhh

1 comment: